[ Dizajn i opremanje enterijera ]

Dizajniramo Vaš svijet. Prepoznatljivo, Elegantno, Kvalitetno.

Najljepši dio našeg posla dolazi upravo u ovoj fazi uređenja prostora. U dogovoru sa vama pravimo plan po kome ćemo raditi. Na raspolaganju smo vam bilo da želite da unesete malo promjena u svoj životni ili radni prostor, bilo da planirate kompletnu promjenu.

Na jednom mjestu možete dobiti kompletnu uslugu tako da štedite vrijeme i dobijete vrhunski kvalitet realizovanih radova.

Kako bismo obezbijedili najviši nivo kvaliteta usluga idemo u korak sa najnovijim tehnologijama. Cilj uređenja enterijera jeste da maksimalno i efikasno iskoristi prostor, što se postiže uz pomoć 3D modela i rendera, koji su u službi funkcionalnosti i komfora vašeg životnog prostora. Sjajna stvar je to što će uz pomoć savremene tehnogije i specijalnih programa, naš tim kreirati fotografije na osnovu kojih možete vidjeti kako će enterijer izgledati. To vam omogućava da unesete potencijalne izmjene i dobijete baš onakav prostor kakav ste željeli.

 U okviru projektovanja enterijera sprovodimo niz aktivnosti:

Izrada projektnog rješenja sa 3D vizuelnim modelom ili bez
Razrada funkcije prostora 
Odabir boja, materijala i tkanina
Definisanje položaja rasvjete sa odabirom osvjetljenja
Izrada crteža za pravljenje namještaja po mjeri i odabir komadnog namještaja
Odabir detalja i dekoracije

Imate crteže ili fotografije enterijera koji vam se dopada? Imate li neku posebnu ideju o bojama koje biste željeli u svom prostoru? Slobodno nam se obratite. Vaše želje i zahtjevi su naša inspiracija.

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak kako bi ste saznali više o nama i dobili ponudu u najkraćem roku.