[ Spoljašnje uređenje terena ]

Komfor pod vedrim nebom

Naš tim dizajnera eksterijera, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u dizajniranju spoljšanjih prostora kontinuirano prate najnovije trendove i spremni su da sprovedu u djelo čak i najkomplikovanije zahtjeve. Rado ćemo sa vama podijeliti najbolje ideje i rješenja ukoliko se još uvijek dvoumite ili niste sigurni kako želite da izgleda taj prostor.

Osim dekorativne funkcije, dizajn spoljašnjih prostorija ima i funkcionalnu ulogu koja se ogleda prije svega u pametnom iskorišćavanju prostora. Velika dvorišta često nisu najbolje iskorišćena, pa tako djeluju zapušteno ili haotično. Uprkos njihovoj veličini ne pružaju dovoljno prostora za krucijalne djelove. Kako biste izbjegli upravo takav scenario potrebno je da vaš prostor bude pametno osmišljen. 

Spoljašnje uređenje, takođe, obuhvata izvođenje radova štampanog betona, ugradnju behaton ploča i ivičnjaka, kao i uređenje staza od betona, sitnog kamena ili šljunka, drvenih ili kamenih ploča i još mnogo toga. Posebna pažnja se poklanja kvalitetu i vrši se stalna kontrola postupka izrade. Svi materijali koji se ugrađuju su kvalitetno izrađeni, otporni na mraz, postojani i lako održivi. Farbani su postojanim oksidnim bojama i ispunjavaju sve ekološke standarde. Raznovrsnost boja i tekstura daje notu sklada i harmonije poda, prilaza objektima, dvorišta, staza itd..

Kontaktirajte nas i predočite svoje ideje i zahtjeve. 

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak kako bi ste saznali više o nama i dobili ponudu u najkraćem roku.