[ Gradient d.o.o.]
Dobrodošli u ekskluzivni svijet urbanih vila - prodaja nekretnina na najboljim lokacijama!
Naziv projekta:
The House
Investitor:
Gradient d.o.o. & Rezident d.o.o.
Rok:
Decembar 2023.
Tip projekta:
Ekskluzivne urbane vile

Najbolja i najluksuznija lokacija u Podgorici

Lokacija kao mantra ostaje nepromijenjena i ona je ključni faktor prilikom donošenja odluke o investiranju u sektor nekretnina. Uvijek biramo najbolje lokacije, dugoročno održive kao mirne rezidencijalne zone. Bićete ponosni na svoje ulaganje jer je naš cilj pružiti vam najbolje iskustvo, a sam proces od vaše odluke do ‘ključa’ ostaje upamćen. Proces kupovine nekretnina je vrlo siguran i pouzdan jer su uz vas u svakom koraku vrsni stručnjaci i investitori sa kojima je put od prvog sastanka, preko planiranja do useljenja predivno iskustvo koje ostaje nezaboravna uspomena.

„The House“ nije samo kuća; to je status, identitet, način života bez premca. Predstavlja ekskluzivnu nekretninu u Podgorici kao koncept stanovanja za porodice koje biraju luksuzni stil života.

Value for money - Odluka koja se lako donosi

Razmišljate o nekretnini kao idealnom domu? Izaberite kvalitet, sigurnost i prostor. 

 Ovo može biti vaš dom već danas!

THE HOUSE - Ekskluzivne rezidencijalne vile u Podgorci

O Nama

Čist kapital, višedecenijsko iskustvo vlasnika u oblasti investicionih ulaganja u sektor nekretnina, kao i iz oblasti finansija i bankarstva kao garant da birate najbolje.

Rezident logo

Kompanije koje sa svojim stučnim timovima, postojećim i novim projektima, potvrđuju dosljednu stratešku orijentaciju ka izgradnji rezidencijalnih objekata visoke kategorije. Strategija investitora je da, kao lider na tržištu nekretnina visoke klase, izađe u susret sofisticiranoj tražnji zahvaljujući osmišljenim konceptima, kontinuiranim inovacijama, kvalitetnim proizvodima i uslugama i svakako odabiru najboljih lokacija za svoje projekte.

Kapitalni dobitak

Naši klijenti jasno prepoznaju kvalitet i vrijednost naših projekata. Zato su spremni da investiraju u iste. Lokacija u ul. Miloja Pavlovića zbog specifičnosti svoje mikro lokacije u fokusu je diplomatskih predstavništava i amabasada. “THE HOUSE”  nekretnina budućim vlasnicima zbog svih svojih posebnosti i lokacije na kojoj se nalazi ostavlja mogućnost povrata investicije (ROI) kroz veliki potencijal rente.

Organizacija prostora i osnova Vaše nekretnine visoke kategorije može biti prilagođena ličnim potrebama i zahtjevima kupca. Zakažite sastanak sa investitorom na kome ćete prezentovati svoju viziju porodičnog stanovanja. Naš tim arhitekata i dizajnera će Vam svakako pomoći u tome.

Lokacija