Dvosoban stan u izgradnji, Podogorica

Grad: Podgorica
Tip ponude: Prodaja
Tip nekretnine: Stan
Površina: 57 m2
Spavaće sobe: 2
Kupatila: 1
Cijena: Na upit

Opis nekretnine

Prodajemo dvosoban stan u izgradnji, površine 57.43 m2, u stambenom objektu `GRADIENT`. Stan se nalazi na 1. spratu i orijentisan je jugozapadno. Strukturu stana čini dugačak ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dvije spavaće sobe. kupatilo i terasa.

*rok završetka radova decembar 2024.

Zahvaljujući pozicioniranju na uglu ulice Danila Jaukovića i ulice Iva Vizina, orijentacija objekta garantuje da nijedna njegova strana nije zaklonjena, što stanovima omogućava veliku prirodnu osvijetljenost i otvoren pogled.
Posebna pažnja posvećena je odabiru materijala implementiranih, kako u stambene jedinice tako i u zajedničke prostorije. Eksterijer krase fasadni elementi od kompakt ploča proizvoðača Fundermax, ograðeno dvorište obogaćeno zelenilom, pokriveno video nadzorom.

Bezbjednost stana garantuju sigurnosna ulazna vrata, a podovi soba obloženi su višeslojnim parketom I klase. Španska keramika I klase naći će se u kuhinjama i kupatilima, uz slavine i tuševe marke Grohe i sanitarije prestižnog brenda Vileroy & Boch.

Opremljena staklima Solar – 4 godišnja doba, PVC bravarija garantuje visoku zvučnu i termo izolaciju, a sve stambene jedinice opremljene su predinstalacijama za Multi-Split sistem klimatizacije.

Karakteristike

Parking mjesto/a
Terasa

Dokumenta

No attachments found for the property Dvosoban stan u izgradnji, Podogorica

Niste pronašli ono što želite ili imate da ponudite nekretninu?

Opištite kakvu nekretninu potražujete ili nudite, kako bismo što prije odgovorili na vaš zahtjev.