Ekskluzivan trosobni apartman u hotelskom rizortu sa 5*, Stoliv – Kotor

Grad: Kotor
Tip ponude: Prodaja
Tip nekretnine: Stan
Površina: 140 m2
Spavaće sobe: 3
Kupatila: 3
Cijena: 700.000

Opis nekretnine

Predstavljamo izuzetan trosoban stan u prestižnom hotelskom rizortu sa 5 zvjezdica, koji se nalazi u srcu živopisnog Bokokotorskog zaliva. Ovaj potpuno namješten stan ima ukupnu površinu od 140 kvadratnih metara i nudi dovoljno luksuznog prostora.

Kada uđete u stan, dočekaće vas prostran i ukusno dizajniran dnevni boravak. Velike staklene površine čine prostor okupan prirodnim svjetlom i pružaju prekrasan pogled na okolne planine i Bokokotorski zaliv.

Sve spavaće sobe su stilski elegantno uređene, nudeći dovoljno prostora za odmor i opuštanje. Kompletna kupatila su dizajnirana sa najvećom pažnjom za detalje i imaju vrhunsku opremu.

Ovaj ekskluzivni stan takođe ima prelijepu terasu sa koje se pruža pogled na Bokokotorski zaliv.

Kao vlasnik ovog luksuznog apartmana, uživaćete ne samo u okruženju i vrhunskim sadržajima rizorta sa 5 zvjezdica, već i u jedinstvenoj prilici za ulaganje. Kroz petogodišnji ugovor o najmu garantuje Vam se povraćaj investicije od 5% godišnje, a tokom trajanja ugovora o najmu nećete morati da brinete o troškovima održavanja. Vlasnicima su obezbijeđeni brojni popusti na hranu i piće u hotelu i SPA centru, kao i besplatan vez za čamac u marini ispred hotela.

Kotor ima jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih starih gradova na Jadranu i dvostruko je na listi UNESCO-ve svjetske baštine: dio je prirodnog i kulturno-istorijskog regiona Kotor. Dom je brojnim znamenitostima, kao što je katedrala Svetog Tripuna u starom gradu sagrađena 1166. godine.

Karakteristike

Prva linija
Pogled na more
Pogled na planine
Obezbjeđenje 24/7
Dvorište
Bazen
Terasa
Klima
Lift

Dokumenta

No attachments found for the property Ekskluzivan trosobni apartman u hotelskom rizortu sa 5*, Stoliv – Kotor

Pošaljite upit

    Niste pronašli ono što želite ili imate da ponudite nekretninu?

    Opištite kakvu nekretninu potražujete ili nudite, kako bismo što prije odgovorili na vaš zahtjev.