Kuca u centru Žabljaka

Grad: Žabljak
Tip ponude: Prodaja
Tip nekretnine: Kuća
Površina: 243 m2
Spavaće sobe: 5
Kupatila: 4
Cijena: 360.000

Opis nekretnine

Prodajemo kuću u centru Žabljaka, idealno smještenu na sjajnoj lokaciji. Ova prostrana kuća, u dobrom stanju, nudi izvanredne mogućnosti za stanovanje i poslovanje. Kuća se sastoji od tri stana, od kojih je svaki na zasebnom spratu. Dva stana su dvosobna, površine 73m² i 69m², dok je jedan jednosoban, površine 30m². Pored stambenog dijela, u prizemlju se nalazi poslovni prostor od 49m², savršen za različite poslovne djelatnosti. Takođe, kuća posjeduje garažu i ostavu ukupne površine 22m², pružajući dovoljno prostora za parkiranje i skladištenje.

Iza kuće se prostire dvorište površine 243m², idealno za opuštanje ili rekreativne aktivnosti. Navedene površine ne uključuju terase, što dodatno povećava funkcionalnost ove nekretnine. Kuća je savršeno pozicionirana u strogom centru grada, omogućavajući jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima. Ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju kako za stambene tako i za poslovne svrhe.

Iskoristite priliku da postanete vlasnik nekretnine u jednom od najpoželjnijih dijelova Žabljaka. Za više informacija i dogovor o razgledanju, kontaktirajte nas odmah.

 

Karakteristike

Pogled na planine
Parking mjesto/a
Dvorište
Podrum
Terasa
Klima

Dokumenta

No attachments found for the property Kuca u centru Žabljaka

Pošaljite upit

    Niste pronašli ono što želite ili imate da ponudite nekretninu?

    Opištite kakvu nekretninu potražujete ili nudite, kako bismo što prije odgovorili na vaš zahtjev.